Skupština Mladosti odlučuje o Premijer ligi

Poslije osvajanje titule u Ligi RS

Skupština Mladosti odlučuje o Premijer ligi

A. Beganović

Momčad Mladosti iz Velike Obarske izborila je na terenu plasman u Premijer ligu, ali u ovom klubu još uvijek nisu odlučili da li će zaigrati u nogometnoj eliti naše zemlje, ili će to prepustiti nekom drugom klubu iz Prve lige RS.

Uprava tima iz predgrađa Bijeljine će konačnu odluku po ovom pitanju da donese u nedjelju na sjednici Skupštine FK Mladost.

"Najveći problem za ulazak u viši rang  je to što na našem stadionu imamo tribinu sa 500 sjedećih mjesta, a potrebno je 3.000. Razgovarali smo sa ljudima iz Radnika i oni su spremni da nam ustupe svoj stadion", rekao je predsjednik Borko Blagojević.

U nedjelju će pasti konačna odluka o tome da li će Mladost među premijerligaše ili će ostati u Prvoj ligi RS.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.