Skuter otišao u Tolisu - Orašje

Izvučeni dobitnici prvog kola velike nagradne igre

Skuter otišao u Tolisu - Orašje

M. Skaka
Teme:

U sklopu velike nagradne igre sportskih kladionica Bet Live i Petica Plus „Jedan listić dvije šanse za dobitak“ za područje Federacije Bosne i Hercegovine obavljen je prvi krug izvlačenja i dobili smo prve dobitnike vijednih nagrada.

Nagrade su osvojili:

Mobitel: MIRSAD KURTOVIĆ, Bugojno
Laptop: ARMIN BUJAK, Travnik
LCD TV: AMINA JAŠAREVIĆ, Sarajevo
Potrošačka kartica u vrijednosti od 1.000 KM: EMIR ARIFAGIĆ, Maglaj
Skuter Keway: ILJO NEDIĆ, Tolisa - Orašje

Slijedeći krug izvlačenja za područje FBiH zakazan je za točno mjesec dana, dok će za teritoriju RS-a drugi krug izvlačenja biti 04.05.2012.

Nastavite sudjelovati u velikoj nagradnoj igri i ne zaboravite samo Sportske kladionice „BET Live“ i „Petica PLUS“ jednim listićem pružaju dvije šanse za dobitak!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.