Slaven angažovao prvo pojačanje za novu sezonu

Berbić ponovo u Živinicama

Slaven angažovao prvo pojačanje za novu sezonu

S. Mlaćo

Federalni prvoligaš Slaven iz Živinica angažovao je prvo pojačanje za novu sezonu Prve lige FBiH. Radi se o Armelu Berbiću  koji je posljednju polusezonu sa uspjehom nosio dres Podrinja iz Janje, člana Prve lige RS, a sada se odlučio za povratak u Živinice.

Za Podrinje je u protekloj polusezoni upisao 14 nastupa te bio jedan od najboljih pojedinaca tog tima. Stigla je ponuda iz Slavena i Berbić je istu odlučio prihvatiti.

Pored Slavena i Podrinja, ovaj 22-godišnji defanzivac nastupao je za Goražde, Radnički Lukavac, Radnik iz Bijeljine, Bansku Bystricu...

Još uvijek nije poznato kada će nogometaši Slavena startati sa pripremama, te ko će sjediti na klupi ovog tima naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi