Slaven Bilić među favoritima za klupu West Hama
Slaven Bilić u dresu West Hama

Bivši selektor Hrvatske

Slaven Bilić među favoritima za klupu West Hama

West Ham je u krizi i to velikoj nakon što je pretposljednja ekipa Premiershipa doživjela pravi fijasko u FA Cupu gdje su sa visokih 5:o poraženi od Nottinghama.

Kao mogući nasljednici Sama Allardycea na klupi Čekićara spominju se uz Bilića, Di Canio, Glenn Hoddle, Mackay te prvi favorit za klupu Harry Redknapp. 

I prije sramotnog ispadanja iz FA Cupa od Nottingham Foresta trener West Hama Sam Allardyce bio je pred otkazom, ali sada se čini da su mu dani u West Hamu odbrojani. 

Mediji na Otoku već traže nasljednika jednom od najplaćenijih trenera današnjice, a među onima koji se sve češće spominju je i bivši hrvatski selektor i aktuelni trener turskog Bešiktaša Slaven Bilić. 

Prvi favorit tako je Harry Redknapp s omjerom 1/3. Iza njega slijede Glenn Hoddle, Malky Mackay, kontroverzni Paolo Di Canio te Slaven Bilić koji ima omjer 25/1. Stavite li novac da će Bilić postati trener West Hama na jednu bi uloženu funtu mogli dobiti 25. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.