Slaven Bilić zadovoljan

Nakon pobjede u Bruxellesu

Slaven Bilić zadovoljan

Edmir Škorić

Hrvatski selektor Slaven Bilić je zadovoljan, a kako i ne bi bio kad su njegovi izabranici u Bruxellesu savladali Belgiju (0:1).

Iako su se dobrim dijelom utkamice pošteno mučili sa Belgijom, jedan top Nike Kranjčara je sredinom drugog dijela odsjeo iza leđa Baillyja i Hrvatska je u prvoj utakmici u 2010. godini ostvarila pobjedu.

"Nakon tri mjeseca zabilježili smo veliku pobjedu. Bila je ovo više natjecateljska nego prijateljska utakmica. Zabilježio sam puno dobrih stvari. Zadovoljan sam iako je bilo i grešaka. Dobro smo reagirali u novom sustavu igre. Nisu to neke ekstremne promjene, ali glavni razlozi leže u procjeni da u takvom načinu igre Modrić i Kranjčar bolje funkcioniraju", odmah po završetku utakmice je kazao Bilić, koji dodaje.

"Mogli su domaći igrači i izjednačiti rezultat, ali za 90 minuta mi smo na teškom terenu stvorili 5-6 šansi. Izostala je, međutim, realizacija. Ova nam je pobjeda svima vrlo važna. Vjerojatno ćemo novi sustav upotrebljavati i ubuduće".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.