Slaven Bilić želi Marija Maloču i Nikicu Jelavića

Besiktas u potrazi za pojačanjima

Slaven Bilić želi Marija Maloču i Nikicu Jelavića

Besiktas je pobjedom zaključio 2013. godinu, a trener Slaven Bilić sada se okreće pojačanjima za nastavak sezone koja će po svemu sudeći potražiti i u domovini. 

Turski mediji javljaju kako je bivšem hrvatskom selektoru najveća želja kapiten Hajduka Mario Maloča.

Turci tvrde kako je uprava kluba odobrila Biliću da započne s pregovorima, a s obzirom na finansijsko stanje Bijelih, Bilić ne bi trebao dugo lomiti predsjednika Hajduka Marina Brbića.

Osim Maloče, Bilić želi angažovati i Nikicu Jelavića. Napadač hrvatske reprezentacije nije zadovoljan u Evertonu, a svjestan je kako ga Niko Kovač neće voditi u Brazil ukoliko nastavi grijati klupu u engleskom prvoligašu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije