Slavija bez Benovića protiv Travnika

Slavija bez Benovića protiv Travnika

Vukašin Benović nakon Širokog Brijega neće igrati ni utakmicu protiv Travnika, ali to ne mijenja planove kod trenera Vlade Čapljiča.   

Nekadašnji igrač Željezničara je odlično posložio kockice u svojoj momčadi, a to je pokazao na utakmici u Širokom Brijegu.

 

"Idemo od utakmice do utakmice i sad je najvažnija ova protiv Travnika. U svakom susretu želimo da pobjedimo, pa je jasno šta očekujemo od svojih igrača u nedjelju", kazao je Čapljić te dodaje na kraju:

 

"Željeli smo i u Širokom Brijegu sva tri boda, ali smo na kraju uzeli jedan bod i ja sam zadovoljan. Sad me neriješen rezultat ne bi zadovoljio. Morat ćemo zapeti još jače i pobjediti jer tad će bod sa Pecare još dobiti na težini".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Napadač, Feđa Dudić se oporavio od povrede i bit će u kombinaciji za utakmicu protiv Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.