Slavija bez petorice u Modriči

Odović ipak vjeruje u pobjedu

Slavija bez petorice u Modriči

Slavija će nakon pobjede na svom terenu nad Slobodom, nove bodove sutra tražiti u dvoboju sa devastiranom Modričom.

U Lukavici je Slavija, nešto teže od očekivanog, došla do bodova u susretu sa Slobodom, a nova pobjeda bi za izabranike trenera Milomira Odovića značila i bijeg iz opasne zone ispadanja.

"U Modriču putujemo bez petorice standardnih fudbalera i to će nam svakako predstavljati hendikep. Međutim, naš je cilj u ovom susretu kristalno jasan, a to je pobjeda. U slučaju osvajanja tri boda i eventualno pobjede u narednom kolu na svom terenu, vjerovatno bi prebrinuli sve brige oko opstanka. Iz tog razloga sutrašnje gostovanje u Modriči nam je od velike važnosti i jednostavno moramo donijeti bodove", rekao je za SportSport.ba trener Slavije Milomir Odović.

Slavija će u Modriči biti lišena usluga Spalevića, Bakovića, Ščepanovića, Stanića i Kutalije, koji i definitivno više nije član ekipe iz Lukavice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.