Slavija bez prava na kiks

U Lukavici gostuje Rudar

Slavija bez prava na kiks

Ekipa Slavija će sutra u Lukavici dočekati novajliju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, prijedorski Rudar u dvoboju dvije ekipe koje se bore za opstanak.

Slavija u posljednja tri kola ne zna za pobjedu, pa će im sutrašnji susret sa Rudarom biti od velikog značaja, žele li ostati u društvu najboljih i naredne sezone.

"Jednostavno je: Igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak, kao i mi, te nemamo i ne smijemo imati ikakvoh kalkulacija. Raduje me što smo posljednje dvije utakmice u prvenstvu i Kupu BiH odigrali dobro, iako nismo pobijedili. To nam ulijeva određenu dozu samopouzdanja. Sutra jednostavno moramo pobijediti, ali do bodova nećemo doći lako jer za protivnika imamo kompaktnu i disciplinovanu ekipu, kojoj su također potrebni bodovi", rekao je za SportSport.ba trener Slavije Milomir Odović.

U sutrašnjem susretu sa Rudarom Odović neće moći računati na povrijeđene Bakovića i Stanića, dok u timu neće biti ni suspendovanog Tadića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti