Slavija bez problema protiv Rudara

Nova tri boda za ekipu iz Lukavice

Slavija bez problema protiv Rudara

Slavija je sasvim očekivano došla do lagane pobjede nad prijedorskim Rudarom rezultatom 2:0 na svom stadionu u Lukavici.

Slavija ja od prvog sudijskog zvižduka krenula ofanzivno ka golu Rudara. Domaćima su trebali bodovi i izabranici trenera Milomira Odovića su u tom duhu i ušli u susret. Bolju igru Slavija je uspjela krunisati golom kapitena Bojana Regoja u 9. minuti.

Prijedorčani su prvi ozbiljniji šut ka golu Slavije uputili tek u 17. minuti, ali bez prave opasnosti.

I nakon postignutog gola domaći nisu stali, pa su do isteka prvih 45 minuta bili daleko bolji protivnik na terenu, ne dopuštajući gostujućim fudbalerima da razviju svoju igru.

U 52. minuti Slavija je povela sa 2:0. Kutalija je uposlio Spalevića, koji produžuje pas do Milinkovića, a ovom nije bilo teško da pogodi mrežu Rudara za 2:0, a to je bio, kasnije će se ispostaviti i konačan rezultat ovog meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti