Slavija Evropu traži kroz Kup

Odović razočaran polusezonom

Slavija Evropu traži kroz Kup

Nakon veoma loše odigrane polusezone, ekipa Slavije je završila u donjem dijelu tabele Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Sigurno da sve pristalice kluba iz Lukavice ne mogu biti zadovoljne sadašnjim stanjem stvari u Slaviji, jer su naučili da se njihov klub bori za sam vrh Premijer lige.

"Mislim da nismo bili na najvišem nivou ove polusezone i da smo mogli mnogo bolje da odigramo. Bilo je utakmica gdje nismo imali sreće, a bilo je gdje smo bili i pokradeni. Ova ekipa ipak ima kapacitet da igra mnogo bolje. Sada nam slijedi pauza, koju moramo iskoristiti maksimalno i ući puno bolji u nastavak prvenstva".

Po riječima trenera Odovića, Slavija ima ambicije da ide u Evropu na kraju ove sezone.

"Pošto smo u prvenstvu dosta zaostali, moramo se okrenuti Kup takmičenju. Stigli smo do polufinala i Kup je naša šansa. Od ove četiri ekipe nismo ništa slabiji i možemo osvojiti Kup BiH", rekao je Milomir Odović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.