Slavija i Mornar bez golova, Šešlija zadovoljan viđenim

Slavija i Mornar bez golova, Šešlija zadovoljan viđenim

Midhat Šljivak

Niz od tri pobjede fudbaleri Slavije prekinuli su u utakmici protiv Mornara iz Bara. Iako su mreže mirovale trener Milomir Šešlija kaže da je zadovoljan.

"Ne može se uvijek ni pobjeđivati. Imali smo mi nekoliko dobrih prilika koje nismo relizirali i na kraju kad se sve sabere nerješen rezultat je možda i najrealniji. Nedostajali su samo golovi, jer šansi je bilo na obje strane", rekao je trener Milomir Šešlija.

Fudbaleri Slavije završili su pripreme u Baru i vratili su se u Lukavicu gdje će da treniraju do početka drugog dijela sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti