Slavija i Željo jedini igraju u nedjelju

Premijer liga BiH, 10. kolo

Slavija i Željo jedini igraju u nedjelju

Edmir Škorić

U vikendu ispred nas igraju se susreti desetog kola fudbalskog šampionata Bosne i Hercegovine. Od osam utakmica, njih sedam odigrat će se u subotu, dok će u nedjelju snage odmjeriti Slavija i Željezničar.

Sloboda na Tušnju nije slavila u posljednje dvije domaće utakmice, pa Glavaševi izabranici imaju priliku učiniti to u subotu, kada će ugostiti posljednjeplasiranu zvorničku Drinu.

Dosta zanimljivu utakmicu trebali bi gledati svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu u Mostaru. Zvijezda će, nakon domaćeg remija sa Sarajevom, odmjeriti snage sa mostarskim Zrinjskim.

Izdvajamo i duel Sarajeva i Travnika, te banjalučkog Borca i Rudara iz Prijedora, uz direktan prenos na BHT1.

subota, 15 sati:
Sloboda - Drina (Emir Alečković)
Velež – Široki Brijeg (Dragan Skakić)
Čelik – Leotar (Tomislav Čuić)
Zrinjski – Zvijezda (Oliver Kožul)
Budućnost – Olimpik (Vladimir Bjelica)
17 sati:
Sarajevo – Travnik (Edin Golać)

19:30 sati
Borac – Rudar Prijedor (Emir Pilav)

nedjelja, 15 sati:
Slavija – Željezničar (Muamer Bureković)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije