Slavija nemoćna u Etno selu Stanišići

Zvijezda 09 stigla do novog trijumfa

Slavija nemoćna u Etno selu Stanišići

D. Vejo

Fudbaleri Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići savladali su danas na svom terenu ekipu Slavije rezultatom 2:1 (0:0), u okviru petog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske.

U prvom poluvremenu, viđena je izjednačena borba na obje strane. Pokušavali su i jedni i drugi da zatresu mrežu, ali lopta nije htjela u gol. 

Poslije prvih 45 minuta, ne semaforu u Bijeljini je stajalo siromašnih 0:0.

Ipak, odlučio je domaćin da razbije monotiniju na meču. Nakon 10 minuta u nastavku, fudbaler Zvijezde 09 Tripković dovodi svoj tim u vodstvo. Nije se Slavija predavala. Marković je brzo vratio meč na početak (1:1). Domaćin je nakon primljenog gola zaigrao dosta agresivnije. Presing igra dala je rezultat pred kraj meča, kada Boljanović dovodi Zvijezdu 09 u vodstvo i svom timu donosi nova tri boda.

Važno pomenuti jeste i to, da su gosti iz Istočno Sarajeva promašili penal. A sreće nije imao Lema.

Slavija će u narednom kolu dočekati Slobodu iz Mrkonjić Grada, dok će Zvijezda 09 biti gost ekipi Sloge u Doboju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi