Slavija oslabljena u Prijedoru

Kokot i Vidić pauziraju

Slavija oslabljena u Prijedoru

A. Haznadarević

Bez Zorana Kokota i Lazara Vidića fudbaleri Slavije pokušat će da dođu do pobjede u Prijedoru protiv Rudara. Na ruku momčadi iz Istočnog Sarajeva ide i činjenica da protiv ovog tima nisu poraženi u posljednjih pet utakmica.

"Tradiciju treba zaboraviti u ovakvim prilikama, jer svaka utakmica je nova priča. Moramo u ovaj susret ući maksimalno motivisano i borbeno. Neće biti Kokota i Vidića i njihove izostanke će biti teško nadoknaditi, ali ja verujem u sve igrače koje imam na raspolaganju. Ništa se neće mijenjeti ni prije ove utakmice, a to znači da ćemo napasti rivala, jer samo napadom možemo doći do pobjede ili do jednog boda", rekao je trener Vlado Čapljić.

Golman Ratko Dujković je u Prijedoru uvijek pružao dobre partije, a i sada ovaj čuvar mreže očekuje dobru igru i pobjedu:

"Nema predaje unaprijed. Rudar je u prednosti zbog domaćeg terena, ali to ništa ne mora da znači. Očekujemo tvrdu utakmicu i vjerujem našu pobjedu", rekao je Dujković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.