Slavija pod imperativom protiv Slobode

Milomir Odović vjeruje svojoj ekipi

Slavija pod imperativom protiv Slobode

Slavija će sutra u Lukavici ugostiti ekipu tuzlanske Slobode, u okviru 23. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Ekipa iz Lukavice u srijedu je porazom u Banja Luci od Borca ispala iz takmičenja u okviru fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine, pa se Slavija sada može potpuno posvetiti Premijer ligi, gdje će se do kraja sezone boriti za opstanak.

"Mi imamo dobru ekipu i svjesni smo svoje kvalitete. U susretu protiv Slobode ne smijemo ni razmišljati ni o čemu drugom sem o pobjedi. U goste nam dolazi tuzlanska ekipa koja se nalazi u velikom usponu forme i sigurno je da do pobjede nećemo doći lako, ali mi jednostavno moramo pokazati snagu i potvrditi kvalitet pobjedom", rekao je za SportSport.ba trener Slavije Milomir Odović.

"Došli smo nažalost u poziciju da se moramo boriti za opstanak u društvu najboljih, a Sloboda nam je jedan od direktnih konkurenata za poziciju na tabeli. Nalazimo se pod imperativom pobjede, ali mislim da moji igrači mogu odgovoriti izazovu i osvojiti važna tri boda", dodao je Odović.

Trenera Slavije svakako može ohrabriti činjenica da mu se u ekipu vraća najbolji strijelac Darko Spalević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti