Slavija prokockala pobjedu

Remi u Lukavici

Slavija prokockala pobjedu

Slavija je sasvim neočekivano propustila pobjedu u susretu sa Travnikom. Susret je završen bez pobjednika 1:1.

Slavija je otvorila utakmicu protiv Travničana nešto bolje, te je u prvom dijelu imala više od igre. Prvu priliku na susretu propustio je najbolji strijelac Slavije Spalević, koji je već u sedmoj minuti mogao dovesti domaće u prednost, ali nije bio precizan sa samo nekoliko metara.

Lukavičani su došli u prednost nakon lijepe akcije izvedene po desnoj strani, iskusni Baković bio je strijelac. Travnik je izjednačio samo nekoliko minuta kasnije, praktično ni iz čega. Nakon velike greške domaćih fudbalera, mladi Novo Papaz poslao je loptu u svoju mrežu, pa su Veziri sasvim neočekivano došli do izjednačenja.

Do kraja meča domaći su imali više od igre i napadali na gol Adisa Nurkovića, ali bez učinka, pa su Veziri u Travnik odnijeli vrijedan bod.

Slavija – Travnik 1:1

Stadion u Istočnom Sarajevu. Gledalaca: 400. Sudija: Predrag Stankić (Bijeljina). Strijelci: 1:0 Baković 35, 1:1 Papaz (40-autogol). Žuti kartoni: Si. Terzić (Travnik).
SLAVIJA: Lučić, Papaz, Benović, Stanić, Spalević, Tadić, Ščepanović, Todorović, Baković, Stanković, Odović. Trener: Milomir Odović.
TRAVNIK: Nurković, Zatagić, E. Varupa, Si. Terzić, Sarajčić, Badrov, Ćurić, Kolašinac, Brkić, Ćudić, Erić. Trener: Nedžad Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.