Slavija s minimalnih 1:0 bolja od GOŠK-a

Premijer liga, 1. kolo

Slavija s minimalnih 1:0 bolja od GOŠK-a

Adnan Beganović

Fudbaleri Slavije s minimalnih 1:0 savladali su novajloiju u društvu najboljih bosanskohercegovački klubova GOŠK.

U veoma lošoj fudbalskoj predstavi Slavija je uspjela doći do tri boda, a da je rezultat bio i drugačiji ne bi bilo nezasluženo.

U prvom poluvremenu uglavnom se igralo između dva šesnaesterca, a obje momčadi imale su po dvije poluprilike, ali nije bilo promjene rezultata.

Kako je završeno prvo, tako je otovreno i drugo poluvrijeme. Bezidejna igra s obje strane i doista malobrojna publika na stadionu u Lukavici nije imala previše za vidjeti.

Trenutak odluke desio se u 59. minuti kada Rašević dobro šutira, Soldo Brani, a na odbijenu loptu natrčava Šešlija i postiže pogodak za kasnije će se ispostaviti konačnih 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.