Slavija se nada bodovima protiv Sarajeva

Komšijski derbi u Lukavici

Slavija se nada bodovima protiv Sarajeva

D. Banović

Komšijski derbi protiv Sarajeva u taboru Slavije dočekuju maksimalno motivisani, posebno poslije startne pobjede nad Slobodom.

Za sada je neizvjestan nastup Predraga Papaza, koji ima probelma sa povredom, ali u stručnom štabu se nadaju da će on biti spreman do nedjelje. Svi ostali igrači su spremni i u kombinaciji su za startnu postavu.

"Sarajevo jeste favorit na papiru, jer su se osjetno pojačali u ovom prelaznom roku i imaju tim za najviše domete. Mi smo s druge strane izmjenili skoro cijeli igrački kadar. Bez obzira na ove velike promjene, smatram da imamo snage da se na adekvatan način suprostavimo gostima i da pokušamo doći do nove pobjede. Utakmica protiv Slobode, koja nije naivan protivnik, je pokazala da ovaj tim Slavije može dobro da odigra", rekao je napadač Dejan Rašević, koji je ovogljeta stigao iz Leotara u Lukavicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.