Slavija se nada pobjedi protiv Jedinstva

Slavija se nada pobjedi protiv Jedinstva

D. Banović

Pobjedom od 3:0 protiv Rudar Prijedora u tabor Slavije vratila se vedra atmosfera i to u pravom trenutku, uoči starta nove sezone u Kupu BiH.

Momčad iz Lukavice će ugostiti tim bihaćkog Jedinstva, koje je svojevremeno i kao premijerligaš bilo redovna mušterija plavo bijelih.

"Pobjeda protiv Rudar Prijedora vratila nam je samopouzdanje i sad sa dosta optimizna dočekujemo Jedinstvo. Želimo da pobjedimo i tako izborimo plasman u osminu finala. Kvalitetniji smo i to ćemo pokazati na terenu", rekao je šef struke Slavije Dragan  Bjelica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.