Slavija se revanširala Leotaru

Trebinjci nemoćni u Istočnom Sarajevu

Slavija se revanširala Leotaru

Leotar je bio potpuno nemoćan protiv Slavije u okviru 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a to pokazuje i rezultat. Domaći su slavili sa visokih 4:0.

Slavija je veoma rano povela protiv Leotara. Popović je centrirao sa desne strane, a sa nekih osam metara Šešlija je šutirao iz okreta i poslao loptu pod prečku.

Redale su se prilike domaćih, a najbolju su imali u 5. minuti kada je Todorović pogodio stativu iz slobodnog udarca sa nekih 20-ak metara. Leotar je djelovao totalno nemoćno.

Radošević je u 20. minuti udvostručio prednost Slavije. Zanimljivo oba strijelca za domaće nosila su dres Leotara. Gosti su imali prvu priliku u tek u 44. minuti.

U drugom poluvremenu uglavnom se igralo na sredini terena, bez pravih prilika. Nešto više od igre imala je Slavija. Pred kraj susreta postignuta su dva gola, oba za domaće.

Prvo je mrežu Lotara pogodio Zeba, a Oglečevac je svojim golom postavio konačan rezultat 4:0. Ovim se Slavija revanširala Trebinjcima za poraz u prvom dijelu prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.