Slavija spremna za okršaj na Otoci

Rašević i Kokot igraju protiv Olimpica

Slavija spremna za okršaj na Otoci

Trećeplasirana ekipa Premijer lige BiH, Slavija će ovog vikenda u goste protiv Olimpica znatno jača, jer u momčad se vraćaju napadač Dejan Rašević i ofanzivni vezista, Zoran Kokot.

"Tri utakmice sam pauzirao zbog crvenog kartona i jedva čekam da počne utakmica protiv Olimpica, jer željan sam igara. Na otoci neće biti lako, jer Olimpic je jedna od najnepredvidljivijih ekipa u Premier ligi. Mogu svakog da pobijede, ali i da izgube. Nepredvidljivi su i ja vjerujem da sad protiv nas neće imati svoj dan", rekao je Kokot dodavši:

 

"Mi ćemo i u ovom susretu da napadanemo protivnika, jer samo napadom mi možemo da dođemo i do željenog rezultata".

 

Ipak, u ovom susretu, trener Slavije, Vlado Čapljić neće moći da računa na Radosava Aleksića koji je u prošlom kolu protiv Gradine zaradio crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Igra Slavije ne zavisi od samo jednog igrača tako da će umjesto Aleksića u odbrani zaigrati neko drugi. Imamo kvalitetnih riješenja i vjerujem d aće svi opravdati povjerenje", rekao je trener Vlado Čapljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.