Slaviji nedostaje Kutalia
Levani Kutalia

Slaviji nedostaje Kutalia

U veoma otvorenoj fudbalskoj predstavi u okviru četvrtog kola Premijer lige BIH fudbaleri Slavije nisu uspjeli da osvoje bodove u Travniku na Piroti i tako nastave sa osvajanjem bodova na gostovanjima.

Travničani su bili bolji protivnik i slavili zasluženu pobjedu. Poslije dva gola Dudića u prvom poluvremenu, Slavija je krenula jače i imala inicijativu u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno za bolji rezulatat, pa su do kraja Lukavičani primili i treći gol.

U igri Slavije vidi se izostanak mladog Gruzijca Levana Kutalie, koji se vratio u Sarajevo ali nije igrao u ovom meču, a kako stvari stoje
izgleda da neće ni više igrati.

Naime, ovaj mladi fudbaler sredine terena slijedeće sedmice putuje u Švajcarsku na potpis ugovora sa prvoligašom FC Luzern što će biti veliki gubitak za Slaviju i atraktivnu igru ovog premijerligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.