Slaviju napustio i Goran Popović

Novosti iz Istočnog Sarajeva

Slaviju napustio i Goran Popović

Goran Popović, dojučerašnji defanzivac Slavije, poslije četiri sezone odlučio je napustiti tim iz Istočnog Sarajeva. 

Bivši fudbaler Laktaša i Kozare sa čelnicima Slavije nije uspio pronaći zajednički jezik po pitanju produženja saradnje i kao slobodan igrač ima odriješene ruke za pronalazak novog angažmana.

Popović je ujedno je deseti igrač koji je u proteklom periodu napustio redove Slavije, a prije njega to su učinili Zeba, Osmanković, Šabanović, Hodžurda, Oglečevac, Radosavljević, Karić, Lambulić, Torbica i Ivanović. 

S obzirom na veliki broj odlazaka, u narednim danima očekuje se dolazak novih igrača i navodno pojačanja za narednu sezonu trener Milan Gutović traži u susjednoj Srbiji

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti