Radović o plasmanu FK Velež u Evropu: Došlo je vrijeme da cijeli Mostar slavi

Sjajni defanzivac nakon utakmice u Doboj Kaknju

Radović o plasmanu FK Velež u Evropu: Došlo je vrijeme da cijeli Mostar slavi

M. Šljivak

FK Velež ostvario je plasman u Evropu.

Rođeni su danas pobijedili Mladost u Doboj Kaknju sa 1:0 i na taj način nakon tri decenije će igrati u Evropi.

Defanzivac mostarskog tima Slaviša Radović presretan je zbog plasmana u Konferencijsku ligu.

"Presretan sam. Kada sam dolazio rekli su mi da je cilj Evropa. Prošli smo kroz dosta problema sa povredama i kartonima, trećim starima. Izborili smo Evropu. Čestitam svima. Došlo je i to vrijeme da Velež i cijeli Mostar slave", rekao je Radović za SportSport.ba.

Velež tokom sezone nije obraćao pažnju na druge klubove. Gledali su samo sebe.

"Mi smo gledali samo sebe i vodili smo se ka tome da idemo utakmicu po utakmicu. Ispunili smo svoj cilj, a drugi nek razmišljaju o sebi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radović je do povrede igrao zaista odlično, ali ga je izostanak sa terena malo poremetio u završnici sezone. Ipak, zadovoljan je igrom ove sezone.

"Zadovoljan sam igrom do povrede. Nakon toga se vidio moj pad. Imao sam loših utakmica nakon povrede, ali to je sve iza mene. Spremit ću se i da se vratim kao što sam bio na početku", rekao je Radović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Eh cuj cijeli Mostar
2 2
tuner
kako stavite video na stranicu sa pola browsera se ne moze ni pokrenuti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi