Slavko Petrović: Moji momci nisu dorasli ovakvoj ekipi

Trener FK Radnik

Slavko Petrović: Moji momci nisu dorasli ovakvoj ekipi

M. Šljivak

Radnik je večeras poražen na Tušnju od Tuzla Cityja sa 1:0.

Tim Slavka Petrovića nije pokazao previše i na kraju je Tuzla zasluženo upisala tri boda.

Trener Radnika nikako ne može da bude zadovoljan onim što njegov tim prikazuje.

"Imamo problem sa realizacijom. Mi smo ostali bez šest prvotimaca, pokušali smo da kompenzujemo odlaske dovođenjem dvojice. Imamo tu dosta mladih igrača, cilj je da napravimo mlade igrače", rekao je Petrović za Arena Sport i dodao je:

"Tuzla City ima jako snažan tim, moji su momci pokušali sve. Imali su borbenost, volju želju, ali nisu dorasli ovakvoj ekipi. Prvih sedam mjesta je već obezbjeđeno, samo je pitanje ko će zauzeti ostale pozicije".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Siguran je Petrović da Radnik neće ispasti.

"Mi se moramo orjentisati na ekipe koje su naš nivo. Vjerujem da nećemo ispasti, a probat ćemo dovesti barem dva igrača kako bismo pojačali konkurenciju."

Top Komentari

user1582017155
Jbt mico sto te drzi
1 0
Tuzlasjever
Nasem fudbalu trebaju mladi obrazovani treneri koji su zavrsili licence do zadnjih 5 godina. Fudbal se dosta razvio i nove metode su zamjenile stare koji se dosta ovih trenera pridrzava. Vrijeme je da momci sa licncama pokazu znanje i dignu fudbal na visi nivo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi