Slavko Petrović nezadovoljan: Moji igrači su zakazali, a igrači Čelika su ginuli na terenu

Trener FK Radnik

Slavko Petrović nezadovoljan: Moji igrači su zakazali, a igrači Čelika su ginuli na terenu

Midhat Šljivak

Radnik je protiv Čelika u Zenici osvojio jedan bod.

Uzbudljiv meč na Bilinom polju završen je rezultatom 1:1, a komentar utakmice je dao trener tima iz Bijeljine Slavko Petrović.

"Ovo je realan rezultat s obzirom na ono što se događalo na terenu. Planirali smo ovdje tri boda, alii smo loše ušli u utakmicu. Čelik igra za svoju egzistenciju, ginuli su, ali su moji igrači zakazali. Ne možeš očekivati ako si šesti, a oni pretposljednji, da ćeš lako dobiti", rekao je Petrović za Arena Sport i dodao je:

"Mene je iznenadilo da su moji igrači ušli olako, znali smo kako će Čelik igrati, sve smo rekli, ali nije nam bio dan. Puno igrača u mom timu su potpuno zakazali", istakao je Petrović

Top Komentari

BN78
Dovešće,Slavko u red ove manekene,Karića i Pecu,trpit će on njih još jednu utakmicu,a onda na klupu ili na tribine.Njima dvojici ako se ne igra za Radnik,ovaj može odmah u onaj klub iz sela zvanog Vrapčići,a ovaj drugi u Čelik ili nekog federalnog ligaša,jer tog nivo trenutno i jeste.Pa nije vam ovo Žižović da će pričati kako je zadovoljan bodom,već kod Slavka već u utorak ima da trčite i nadoknadite kilometre koje ste danas vješto izbjegavali.Bjelobrka povremeno uhvati neka budalaština u njegovoj glavi,pa napravi onakvu glupost.Motika da je šta valjao igrao bih on kod Slavka u prvom mandatu,produkt radnikove omladinske škole koja je nivo Jedinstva iz Brodca.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi