Slavoljub Bubanja novi trener Mladosti

Naslijedio Jevrića

Slavoljub Bubanja novi trener Mladosti

Dušana Jevrića na klupi Mladosti iz Velike Obarske naslijedio je crnogorski trener Slavoljub Bubanja i on će u klubu ostati do juna mjeseca.

Nekadašnji trener Čelika iz Nikšića, s kojim je iz Evrope prije tri godine eliminirao Borac, već je radio u BiH i to na klupi gatačke Mladosti.

"Preuzeo sam klub u teškom trenutku, jer predstoji nam grčevita borba za opstanak. Da ne vjerujem u ostvarenje cilja ne bih ni dolazio u Bijeljinu. Imamo dobru ekipu i uz nekoliko ciljanih pojačanja možemo napraviti dobar rezultat na proljeće". kazao je Bubanja.

On je obavio prozivku i već je kroz treninge imao priliku da upozna igrače.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neke znam od ranije, a neke ću tek da upoznam. To je sad najmanje važno. Bitnije je da mi ove pripreme odradimo na pravi način", smatra Bubanja.

Planirano je da ekipa kompletne pripreme odradi u Velikoj Obarskoj, ali u slučaju da vrijeme bude loše, onda nije isključen ni odlazak negdje u toplije krajeve.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti