"Slijede sastanci sa entitetskim savezima"

Darko Ljubojević očekuje sve najbolje

"Slijede sastanci sa entitetskim savezima"

A. Beganović

Danas je u Beču održan prvi sastanak Komiteta za normalizaciju odnosa u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine na kojem je za predsjednika izabran legendarni Ivica Osim, dok je njegov zamjenik direktor Borca i nekadašnji igrač ovog kluba Darko Ljubojević.

Na današnjem sastanku Komiteta za normalizaciju odnosa u Fudbalskom savezu BiH nisu donesene nikakve spektakularne odluke.

Atmosfera na šestosatnom sastanku, bar prema riječima aktera istog, bila je i više nego dobra.

"Kompletna atmosfera na današnjem sastanku je bila sjajna. Na prvom sastanku odmah su i donesene neke odluke, odnosno izabrani su predsjednik i njegov zamjenik. Ljudi koji su nas doveli u ovu situaciju očito nisu imali nikakvu želju da učine dobro bh. fudbalu, dok s druge strane, svi prisutni na današnjem sastanku žele samo najbolje našem fudbalu, rekao je Darko Ljubojević i dodao:

"Već za nekoliko dana, tačnije 20. i 21. aprila imat ćemo sastanke sa predstavnicima entitetskih saveza. Na ovim sastancima pokušat ćemo im ukazati na sve mane koje je imao prošli Statut i na vrline koje ima Statut na čijem usvajanju insistiraju UEFA i FIFA. Svi smo optimistični i nadamo se da će Statut biti usvojen."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti