Sliško i Kurtić rekli "adio" nogometu

Novosti iz banovićke Budućnosti

Sliško i Kurtić rekli "adio" nogometu

Prvoligaš iz Banovića obavlja bazični dio priprema na izletištu Zlača. Trener Munever Rizvić radi s izmijenjenim sastavom, koji je u ljetnoj pauzi ostao bez prvog napadača Muhameda Mujića.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH, igrač Slobode i Olimpica, karijeru će nastaviti u Hrvatskoj. Također, karijeru su okončali Igor Sliško i Edis Kurtić, ali će oni najvjerovatnije ostati u klubu kao treneri u omladinskim kategorijama.

U klub se vratio Pirić iz Splita, Ikanović, Mahmutović... dok je Trumić stigao iz lukavačkog Radničkog. Podsjetimo Budućnost je u prošloj sezoni, mimo svih očekivanja, prvoligaški status sačuvala u posljednjem kolu pobjedom nad Slobodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.