Široki teško poražen

Slišković: Bili smo očajni

Široki Brijeg teško je poražen u Zenici od Čelika u 26. kolu Premijer lige. Zeničani su u jednom ludom susretu slavili sa 5:3.

Gostujući trener je bio pomalo utučen nakon visokog poraza i slabog izdanja Širokog Brijega.

"Nisam zadovoljan ni igrom ni rezultatom. Čelik je danas odigrao kvalitetno od prve do zadnje minute i zasluženo osvojio tri boda. Domaćini su odigrali poštenu utakmicu, a mi smo bili očajni sa mnogo tehničkih grešaka što su domaćini koristili svaki puta. Ovo je sigurno najlošija utakmica koju smo odigrali kako sam preuzeo klub, ali borba za titulu još nije gotova. Do kraja su četiri kola, borit ćemo se do kraja, a imamo i cilj osvojiti Kup naše zemlje", kazao je Blaž Slišković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.