Slišković i Okuka na razgovorima sa čelnicima FSBiH

SportSport.ba saznaje

Slišković i Okuka na razgovorima sa čelnicima FSBiH

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine još uvijek je bez selektora, a nakon što su bezuspješno okončani pregovori sa Vahidom Halilhodžićem čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine okreću se ostalim kandidatima.

Komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koju čine Elvedin Begić, Darko Ljubojević, Ivan Beus, Denijal Pirić i Sead Kajtaz u narednim danima će razgovarati sa potencijalnim kandidatima sa selektora, a već danas u Mostaru obavit će se razgovori sa dvojicom.

Kako SportSport.ba saznaje članovi komisije Sead Kajtaz i Ivan Beus u Mostaru će danas sjesti za stol sa Blažom Sliškovićem i Draganom Okukom te će saslušati šta ova dva stručnjaka imaju za reći vezano za svoju kandidaturu.

Naravno, već u narednim danima će se razgovarati i sa ostalim kandidatima čija imena se spominju u medijima, a i onima koji su izrazili želju da preuzmu naš nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.