Slišković, Kodro ili Hadžibegić na klupi Sarajeva?

Bordo tim uskoro dobija trenera

Slišković, Kodro ili Hadžibegić na klupi Sarajeva?

Midhat Šljivak

Fudbalski klub Sarajevo danas je zbog problema sa licencom Dženana Uščuplića sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom ekipe sa Koševa. 

Uskoro se očekuje imenovanje novog šefa stručnog štaba u timu iz Titove 38/b, a Sarajevo bi trenera moglo dobiti već do kraja dana. 

Izvori bliski klubu potvrdili su nam da će jedan od bivših selektora našeg nacionalnog tima sjesti na klupu ekipe sa Koševa, ali ime stručnjaka nisu željeli otkriti.

Blaž Slišković, Faruk Hadžibegić i Meho Kodro odgovaraju pomenutom profilu, a ostaje nam da vidimo ko će sjesti na užarenu klupu ekipe iz Titove 38/b.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.