Slišković: Neću više nikad sudjelovati u natječajima NSBiH
EPA

Baka preuzima Sjevernu Koreju?

Slišković: Neću više nikad sudjelovati u natječajima NSBiH

Nakon što nije imao sreće u izboru za selektora BiH, bh. stručnjak Blaž Slišković na korak je od preuzimanja Sjeverne Koreje. 

Popularni Baka u razgovoru za Sportske novosti istakao je da s nestrpljenjem očekuje prihvatanje novog posla, a čeka se još samo odluka jedne mjerodavne osobe.

"Nadam se da neće propasti. Moj menadžer koji je u Južnu i Sjevernu Koreju transferirao čitav niz nogometaša, trenera i ostalih sportaša kaže da je posao gotov. Čeka se samo odluka jedne mjerodavne osobe", govori Slišković, koji se potom dotakao i kandidature za selektora BiH. 

"Krivo mi je što je praktično već bilo sve poznato čim je Vahid Halilhodžić na lijep način odbio kormilo reprezentacije. Bilo je tu kojekakvih igara, nekorektnog lobiranja i ne vidim zašto se trošilo vrijeme i novac na sastanke, kad se znalo kojih će pet imena ostati u igri. Neću širiti nego ću samo reći da nikad više neću sudjelovati u kontekstu natječaja u NSBiH, pogotovo kada je reprezentacija u pitanju. Bit će samo – ako odgovaram, prihvatite li vi moje, ja ću vaše uvjete. To će biti sva priča", zaključio je Slišković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.