Slišković ponovo na klupi Zrinjskog

Brza zamjena za Musu

Slišković ponovo na klupi Zrinjskog

Edmir Škorić

Upravni odbor HŠK Zrinjski brzo je pronašao zamjenu za Slavena Musu, koji je jučer, nakon poraza od Veleža u mostarskom derbiju, podnio ostavku.

Na klupu Zrinjskog vraća se Blaž Slišković, koji je ranije sa Plemićima igrao Evropu. Nekadašnji bh. selektor već danas će preuzeti kormilo Zrinjskog, koji nastoji do kraja ove sezone izboriti Evropu.

Inače, treba kazati da je ove sezone jedino Željezničar zadržao trenera od početka sezone. Musa je, eto, odstupio samo šest kola prije kraja.

O Sliškoviću se manje više sve zna. Nastupao je za jugoslovensku nogometnu reprezentaciju, a nastupao za Velež, Hajduk iz Splita, Marseille, Pescara, Lens, Rennes,  Zrinjski...

Trenirao je Hrvatski dragovoljac, Posušje, Brotnjo Hajduk, Tiranu, Unireu, NK Široki Brijeg, Al-Ansar i Qingdao Jonoon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.