Slišković predstavljen u novom klubu, čeka ga okršaj sa Guardiolom!

Iskusni stručnjak ima novi angažman

Slišković predstavljen u novom klubu, čeka ga okršaj sa Guardiolom! · Zvanično

A. Čaušević

Nagađanja da će Blaž Slišković nastaviti karijeru na Dalekom istoku su se obistinila tačnim. 

Bivši selektor bh. reprezentacije je od danas i zvanično novi trener ekipe Kitchee iz Hong Konga.

Slišković je predstavljen u novom klubu zajedno sa trojicom novih igrača: Cleitonom de Oliveriorm, Souzom Willingssonom i Bledom Rodriguzeom.

Iskusnom stručnjaku ovo nije prvi inostrani angažman jer je već radio u Hrvatskoj, Kini, Rumuniji i Saudijskoj Arabiji. U BiH je vodio Brotnjo, Široki Brijeg i Zrinjski.

U jednom od prvih mečeva na klupi nove ekipe Slišković će imati "okršaj" sa ni manje ni više nego Pepom Guardiolom jer 24. jula Kitchee igrati prijateljski meč protiv Manchester Cityja.

Inače, Kitchee je jedan od najboljih klubova u Hong Kongu. U ovom desetljeću osvojeno je šest titula prvaka, a prošlu sezonu ekipa je završila na četvrtom mjestu te će igrati u AFC kupu.

Top Komentari

Joks
Uuuhhh, kakvih kockarnica ima u Hong-Kongu...!
6 1
Mirko
Grande Baka ,sretno
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi