Slišković: Velež je bio bolji od Slobode

Trener Širokog zadovoljan pobjedom

Slišković: Velež je bio bolji od Slobode

Široki je na svojoj Pecari jučer rezultatom 4:1 deklasirao mostarski Velež, a oba trenera su nakon susreta bili zadovoljni onim što su na terenu pokazali njihovi izabranici.

"Velež je definitivno odigrao puno bolje nego nedavno Sloboda, koja je dosta bolje plasirana od njih, jer kao što ste vidjeli oni su težili nadigravanju, igrali od noge do noge, pa je možda konačni rezultat možda i malo preuvjerljivo izražen"", bio je objektivan Blaž Slišković u svojoj ocjeni hercegovačkog derbija.

"Iako je poraz previsok nisam toliko nezadovoljan igrom svoje momčadi. Široki Brijeg je objektivno dosta kvalitetniji suparnik i zasluženo su slavili ovu pobjedu", kazao je poslije utakmice Milomir Odović, šef stručnog stožera Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.