Sloboda izlaz u Evropu traži kroz Kup

Kup BiH

Sloboda izlaz u Evropu traži kroz Kup

Adnan Beganović

Voljom žrijeba u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti prošlogodišnji finalisti, Slavija i Sloboda, a u razgovoru za SportSport. ba pomočni trener Tuzlaka, Adnan Osmanhodžić, istakao je da bi Slobodu i minimalan poraz danas zadovoljio.

„Prema mom skromnom mišljenju susret između Slavije i Slobode je derbi četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine. Mi u Istočno Sarajevo idemo pokušati pružiti dobru partiju, a s obzirom da je revanš meč na Tušnju i minimalan poraz u kojem bi mi postigli pogodak zadovoljio bi naše ambicije“, rekao je Osmanhodžić za naš portal i dodao:

„Slavija ima dosta dobru ekipu i njihovi rezultati u Premijer ligi nisu odraz stvarne kvalitete ekipe iz Istočnog Sarajeva tako da danas očekujem jako neizvjestan meč. Sigurno je da Slavija, kao i mi, izlaz u Evropu može tražiti samo kroz Kup jer objektivno obje momčadi zaostale su u prvenstvu. Ponavljam, ovo je derbi četvrtfinala, a mislim da smo mi u blagoj prednosti zbog činjenice da se revanš igra na Tušnju.“

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti