Sloboda MG dočekuje Sutjesku, Zvijezda 09 gost Slaviji

Prva liga RS, play-out

Sloboda MG dočekuje Sutjesku, Zvijezda 09 gost Slaviji

D. Vejo

U okviru 10., ujedno i posljednjeg kola play-out faze Prve lige Republike Srpske odigraće se već tradicionalno tri utakmice.

Najzanimljivije bi trebalo da bude u Mrkonjić Gradu, gdje će tamošnja Sloboda ugostiti Sutjesku iz Foče. Mrkonjićani pamte samo za dobre rezultate od kada je na mjesto šefa struke stigao Čedomir Ćulum. U istom ritmu, pokušaće da završe sezonu, no, neće biti lako jer naspram sebe za protivnika imaju uvijek neugodne Fočake.

Slavija će pred svojim navijačima dočekati ekipu Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići. Ovo će biti sjajna prilika za plavo-bijele da se trijumfom oproste od veoma turbulentne sezone, koja je prema njima u nekoliko navrata bila surova.

Treći meč, ali ne i manje važan odigraće šamački Borac i Sloga iz Doboja. Šamčanima će ovo biti posljednja prilika da obraduju svoje navijače pozitivnim rezultatom, s obzirom da su već odavno osigurali put u niži rang, dok Dobojlije mirne glave dočekuju predstojeći susret.

Sve tri utakmice zakazane su za sutra od 17.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi