Sloboda nakon velikog preokreta slavila protiv Željezničara

Sjajna utakmica na Tušnju

Sloboda nakon velikog preokreta slavila protiv Željezničara

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 20.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastale ekipe Slobode i Željezničara iz Sarajeva. U jednoj sjajnoj utakmici slavili su domaći fudbaleri rezultatom 3:2(0:2). 

U prvom poluvremenu potpuna dominacija gostiju iz Sarajeva koji su golovima Dina Čutahije iz 9. i 15. minute sa penala imali sigurnu prednost. To je bio i konačan rezultat prvog dijela meča.

Drugo poluvrijeme donijelo je potpuni preokret domaćih fudbalera. Prvo je Nedim Avdić u 41. minuti smanjio rezultat na 1:2. Poslije toga napadala je domaća ekipa i uspjela da izjednači rezultat u 60. minuti susreta preko Đževida Avdihodžića na 2:2 iz penala. 

Kada su svi očekivali podjelu bodova u ovom susretu u zadnjem minutu Nedim Avdić pogađa za 3:2 i veliku pobjedu domaće ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi