Sloboda odradila trening na Tušnju poslije povratka iz Livna
Fudbaleri Slobode odmah poslije povratka iz Livna odradili su prvi trening

Tuzlaci se vrijedno spremaju za novu sezonu

Sloboda odradila trening na Tušnju poslije povratka iz Livna

E. Dindić

Fudbaleri Slobode nakon boravka u Livnu, te odigrane tri prijateljske utakmice danas su se vratili u Tuzlu, gdje će nastaviti da se spremaju za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Bez obzira na dugi povratak iz Livna, stručni štab Slobode nije štedio svoje fudbalere. Odmah su postavljeni pred njih zadaci koji su morali da se ispune, bez obzira na loše vrijeme koje je vladalo u Tuzli. 

Svi fudbaleri Slobode vrijedno su radili da što bolje ispune zadatke, kako bi se u što boljem svjetlu predstavili šefu stručnog štaba Slobode.

Današnji trening propustili su Edis Smajić i Adnan Osmanović zbog povreda, ali kako kažu iz Slobode trebali bi biti spremni za nedjelju i utakmicu protiv Radnika. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najzanimljivije detalje sa večerašnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi