Sloboda okončala pripreme u Medulinu

Ramić i Hadžić sjajni protiv Jaruna

Sloboda okončala pripreme u Medulinu

S. Mlaćo
Nogometaši Slobode okončali su pripreme u Medulinu.

Tuzlaci su završili kao trećeplasirana ekipa, a odigrali su tri prijateljske utakmice.

Upisali su po jednu pobjedu, poraz i jedan remi.  Protiv Jaruna su Tuzlaci slavili 5:2, a istakao se raspoloženi Mirsad Ramić te novajlija Nedim Hadžić. Jedan pogodak dodao je Kenin Devedžić.

"U Medulinu smo imali izuzetno dobre uslove. Kompletna ekipa je dobro radila i vrijedno trenirala. Bili smo fokusirani na sve ono što je od nas tražio stručni štab s ciljem da sve to usvojimo i primijenimo na terenu. Sve vrijeme smo bili jedinstveni, imamo jedan zajednički cilj, a to je što bolji rezultat u drugom dijelu sezone. Moram se zahvaliti Upravi na obezbijeđenim uslovima i stručnom štabu što je u nama prepoznao potencijal i fudbalere koji bi možda u nekom narednom periodu mogli dostojno zamijeniti sadašnje naše fudbalere. Meni, kao junioru, je bila izuzetna čast što sam ovo vrijeme proveo sa ekipom na pripremama", kazao je Haris Hasanović, standardni fudbaler juniorske selekcije i omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najmlađi u timu Slobode bio je Danis Bratovčić koji još nije napunio 17 godina koji je za kadetsku selekciju odigrao ukupno 45 utakmica i postigao je šest golova. Upisao je jedan nastup i za juniorsku selekciju.

Sloboda naredni meč igra protiv Bratstva iz Gračanice.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodas
Tanko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi