Sloboda pogocima Ordagića i Tandira slavila u Janji

Pobjeda tima sa Tušnja

Sloboda pogocima Ordagića i Tandira slavila u Janji

Samir Mlaćo

U sklopu priprema za meč protiv Viteza u subotu na Gradskom stadionu u Vitezu, nogometaši Slobode jučer su savladali FK Podrinje Janja, člana Prve lige RS rezultatom 2:0.

Sloboda je meč započela u sastavu: Erić, Hodzić, Salihović, Mujkić, Lazevski, Jahić, Hairlahović, Maksimović, Kalezić, Krpić i Fazlić koji su igrali do 60. minute, nakon čega je šef stručnog štaba Slobode, Vlado Jagodić napravio određene izmjene pa su utakmicu nastavili Hadzić, Todorović, Salkić, Ignjatović, Mehmedagić, Đorđilović, Ćulum, Ordagić, Grahovac, Zilkić i Tandir.

U prvom poluvremenu Podrinje se veoma dobro držalo i na poluvrijeme se otišlo pri rezultat 0:0. U drugom pogotku ipak dva pogotka Slobode, tačnije u listu strijelaca su se upisali kapiten Amer Ordagić u 66. minuti, te Ismar Tandir u 72. minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra će povodom utakmice sa Vitezom u prostorijama stadion Tušanj biti održana press konferencija na kojoj će se medijima obratiti šef struke Slobode Vlado Jagodić i defanzivac Aleksandar Ignjatović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi