Sloboda poražena od Lokomotive

Poraz od 2:0

Sloboda poražena od Lokomotive

Midhat Šljivak

Fudbaleri Slobode poraženi su u prijateljskom meču od zagrebačke Lokomotive rezultatom 2:0.

Izabranici Husrefa Musemića, od kojih je većina po prvi put skupa na terenu, odigrala je solidan meč, no ekipa Lokomotive je danas bila bolja i zasluženo je slavila pobjedu.

Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu. Gosti su postigli dva pogotka u prvih 45 minuta, te su na odmor otišli vodstvom od 2:0, a oba gola za ovaj tim postigao je nekadašnji fudbaler Širokog Mirko Marić.

Nastavak je donio nešto bolju igru Tuzlaka. Imali su više loptu u posjedu, nekoliko pokušaja prema protivničkom golu, no na kraju je ostalo 2:0 za hrvatski tim.

Sloboda je nastupila u sljedećem sastavu:

Bobić, Kostić, Merzić, Lazevski, Todorović, Ordagić, Fatić, Veselinović, Zeba, Krpić, Zec.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku su priliku za igru dobili i ostali fudbaleri, a nastupili su: Erić, Efendić, Džidić, Mehmedagić, Mujkić, Stjepanović, Grahovac, Hadžić, Mehidić, Govedarica, Karić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi