Sloboda poslala Hamzabegovića i Musića na posudbu
Birkirkara

Potvrđeno za SportSport.ba

Sloboda poslala Hamzabegovića i Musića na posudbu

Čelnici Slobode odlučili su Ermina Musića i Mirzu Hamzabegovića poslati na posudbu u Slogu iz Simin Hana. 

Nakon što je postalo jasno da pomenuti dvojac u narednoj sezoni neće biti u planovima Husrefa Musemića, Sloboda je odlučila Musića i Hamzabegovića poslati na posudbu u Slogu iz Simin Hana koja će od sljedeće sezone igrati u Prvoj ligi FBiH. 

"Dogovorili smo da Musić i Hamzabegović u narednom periodu igraju za Slogu kao posuđeni igrači. Također, na posudbu će i Pršeš kojem tražimo klub u Premijer ligi BiH", kazao nam je predsjednik Slobode Azmir Husić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musić je u Slobodu stigao u januarskom prijelaznom roku iz Drine, dok je Hamzabegović stanovnik Tušnja od 2015. godine kada je stigao iz Birkirkare. Prethodno je bio član Jedinstva, Podgrmeča i Novalje. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti