Sloboda pregovara sa Šaranovićem

Na Tušnju ne miruju

Sloboda pregovara sa Šaranovićem

Kako saznajemo, tuzlanska Sloboda u pregovorima je sa iskusnim napadačem Edinom Šaranovićem.

U Rudarskoj 2 se ne miruje. Nakon što je Vlatko Glavaš najavio da će na Tušanj doći ekstra napadač, a među željama Tuzlaka se pojavila imena Darka Spalevića, Adina Džafića i Duška Stajića, saznajemo da je menadžment započeo pregovore sa još jednim klasnim golgeterom.

Riječ je o Edinu Šaranoviću, dobro poznatom napadaču sa ovih prostora. U svojoj bogatoj karijeri ovaj fudbaler je promijenio dosta klubova. Nastupao je za tešanjski TOŠK, Sarajevo, Pogon Szczecin, Sokol Saratov, Kamen Ingrad, Slaven Belupo, Međimurje, Primorje, Zadar i Olimpik.

Za reprezentaciju BiH je nastupao dva puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.