Sloboda s Kupresa gleda na Pohorje

Sačinjena transfer lista

Sloboda s Kupresa gleda na Pohorje

Fudbaleri tuzlanske Slobode do 24. juna bit će na godišnjem odmoru, a onda će započeti pripreme za narednu sezonu. Planirano je da poslije uvodnih treninga na stadionu Tušanj ekipa preseli na Kupres, a da finalni dio priprema obavi na mariborskom Pohorju.

U Sloveniji Tuzlaci bi trebali igrati sa beogradskim Partizanom (prvi put nakon 2001. godine) i ruskim Kubanom iz Krasnodara. 

Međutim, ključni momenti za rukovodstvo tuzlanskog tima je ova sedmica u kojoj se moraju obaviti pregovori sa igračima kojim su istekle ugovorne obaveze. 

Među njima su i vedete tima Almir Bekić i Zajko Zeba. Prvi ima konkretnu ponudu prvaka BiH momčadi Sarajeva, ali je rekao kako prioritet u pregovorima ima njegov matični klub. 

Također, Husref Musemić je dostavio klupskom rukovodstvu transfer listu na kojoj se nalaze fudbaleri koji su minulog proljeća imali malu ili nikakvu minutažu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Tačno je da sam dostavio transfer listu, ali ne bih da još govorim o imenima. Igrači su upoznati, ali dajte mi još nekoliko dana pa ćemo obznaniti o kome je riječ“, kaže Husref Musemić, trener Slobode. 

Predsjednik Slobode Azmir Husić je na Skupštini kluba rekao kako pregovara sa nekoliko igrača, a nezvanično saznajemo kako je bilizu prelaska na Tušanj jedan igrač Borca iz Banja Luke.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.