Sloboda - Sarajevo, ipak, još jednom

Apelaciona komisija donijela odluku

Sloboda - Sarajevo, ipak, još jednom

Adnan Beganović

Apelaciona komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donijela je odluku da se susret 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Slobode i Sarajeva ponovo odigra.

Na današnoj sjednici koja je održana u Sarajevu Apelaciona komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donijela je odluku da se sporni susret 16. kola Premijer lige između Slobode i Sarajeva mora ponovo odigrati i to 24. marta.

Ovom odlukom Apelaciona komisija potvrdila je ranije donesenu odluku Komiteta za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Veoma bitno je napomenuti da nam je izvor blizak savezu potvrdio da Apelaciona komisija odluku nije donijela jednoglasno, odnosno, četiri člana su bila za ponavljanje utakmice i to Mirko Škegro, Duško Vulović, Stipe Čališ, te Slobodan Radulj, dok su Edin Hašić i Adin Brajić smatrali da se utakmica mora registrovati službenim rezultatom 3:0 za Sarajevo.

Sarajevo se na ovu odluku ima pravo žaliti i to Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.