Sloboda savladala Bratstvo sa 4:1

Pripremna utakmica na Tušnju

Sloboda savladala Bratstvo sa 4:1

Fudbaleri tuzlanske Slobode ubilježili su novu pobjedu u pripremnom ciklusu. Po hladnom vremenu danas su na pomoćnom stadionu Tušanj savladali Bratstvo iz Gračanice sa 4:1 (2:0).

Strijelci za Slobodu bili su Haris Mehmedagić i Zajko Zeba u prvom dijelu, te Muhamed Mujić i Mersudin Ahmetović u nastavku. Jedini gol za goste djelo je Ibrahima Husejnovića. Inače, utakmica se igrala 2x55 minuta, a treneri Husref Musemić i Zoran Ćurguz isprobali su po 22 igrača. 

Za Slobodu su igrali Pirić, Efendić, Bekić, Mehmedagić, Sarić, Salihović, Kiso, Ivetić, Mehidić, Zeba, Krpić. Trener: Husref Musemić. U nastavku: Fejzić, Halilović, Mujić, E. Ahmetović, M. Ahmetović, Ćorović, Pršeš, Musić, Mitrović, Hodžić, Mujkić.

Za Bratstvo su igrali: Prljača, Salkić, Šuša, Kadić, Pantić, Mousa, Kadrić, Vehabović, Suljić, Huseinbašić, Pljevljak. Trener: Zoran Ćurguz. U nastavku: Ikić, Zupčić, Stjepanović, Jukan, Husejnović, Delić, Šišić, Prodanović, Mujkić, Smajlović, Poturalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.