)
Sloboda se vrijedno sprema za GOŠK

Jagodić optimista pred subotu

Sloboda se vrijedno sprema za GOŠK

Samir Mlaćo

Nogometašima Slobode pripao je pobjednički trofej na memorijalnom turniru u Mramoru.

 Tuzlaci su postigli šest, primili jedan pogodak, a Vlado Jagodić zadovoljan je prikazanom igrom svojih izabranika.

U Slobodi su sve misli okrenute duelu sa GOŠK koji se igra u subotu.

"Zadovoljan sam osvojim turnirom. Za sve za šta se borimo realno je da pokušamo osvojiti. Osvojeni turnir u Mramoru nam treba da bude dodatni impuls pred utakmicu sa GOŠK-om. Prva naredna utakmica je uvijek najbitnija, te moram pohvaliti domaćina na sjajnoj organizaciji turnira. Zaista su učinili da se mi kao učesnici osjećamo prijatno", kazao je Jagodić za Sloboda TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve ove dane smo naporno pripremali, te samo za Bajram je bio slobodan. Otvaramo stranicu GOŠK-a, te znajući da nemamo Mehmedagića tražimo najbolje riješeno umjesto njega. Nadam se da je igračima u glavi bolna činjenjica da smo tri protekle utakmice na svom terenu izgubili. Nastojim da igrače okrenem od vanjskih utjecaja, te oni moraju da razmišljaju samo o onome što se radi na terenu", dodao je Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi